A budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán 1994-ben szereztem diplomát. Jogi szakvizsgám után az amszterdami Vrije Universiteit LL.M. programjának hallgatójaként kiemeltem foglalkoztam az EU-versenyjog, valamint a támogatási és közbeszerzési politika területével.

2004 óta fő szakterületem a közbeszerzés: úgy ajánlatkérői, mint ajánlattevői oldalon közbeszerzési és beszerzési eljárásokhoz kapcsolódóan nyújtok teljeskörű közbeszerzési, jogi és tendereztetési tanácsadást. Megbízásaim széles területet ölelnek fel mind az ajánlatkérők és ajánlattevők köre, mind az eljárások tárgya vonatkozásában. Tíz éve sikeresen bonyolítom egy megyei jogú város önkormányzati tulajdonú városgondnoki teendőket ellátó szervezetének közbeszerzési és beszerzési ügyeit. Nagy tapasztalatra tettem szert uniós támogatást elnyert intézmények, társadalmi szervezetek és gazdasági társaságok közbeszerzési eljárásainak lebonyolításában.

Felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó regisztrációval rendelkezem.

Gyakorlattal rendelkezem a társasági jog, a versenyjog, a GDPR, a munkajog, a szellemi alkotások joga és a sportjog területén.

Oktatási tevékenységet is folytatok: OKJ-s és egyéb képzések közbeszerzési és jogi modulját oktatom. Közbeszerzési tankönyvet írtam, melyet folyamatosan frissítek, és amely a hallgatói visszajelzések alapján elismert és kedvelt anyaga a közbeszerzési képzések résztvevőinek.

Civil életemmel kapcsolatban érdemesnek tartom megemlíteni, hogy éveken át versenyszerűen sportoltam. Triatlonban-duatlonban több országos bajnoki címmel rendelkezem, kétszer voltam az Év Triatlonsportolója, quadriatlonban (úszás-kajakozás-kerékpározás-futás) pedig három alkalommal szereztem világbajnoki címet.